• Henrik Åquist

  VD Norstat

  "Papillys onlineverktyg är ett väldigt värdefullt verktyg för oss där vi som arbetsgivare ger oss möjligheten att hjälpa till att stötta våra anställda i frågor rörande stress och psykisk ohälsa, Verktyget är lättillgängligt, anonymt och mycket väl genom-arbetat. Potentialen är dessutom så väldigt större än bara för våra anställda, detta borde göras tillgängligt för hela befolkningen – då skulle definitivt sjukskrivningstalen i Sverige sjunka dramatiskt!" 

 • Monica Werneman

  VD Poolia Uppsala

  ”Vi valde att investera i Papilly då det är viktigt för mig att mina medarbetare har verktyg för att må så bra som möjligt. Då är det roligt att arbeta och alla kan känna att prestationen förbättras tillsammans med ett personligt välmående. Effekten av Papilly har varit över förväntan och programmet har uppskattats mycket av alla. Oavsett var varje individ har befunnit sig när vi började programmet har alla haft stor hjälp och stöd i sin utveckling.”

 • Sara Pontander

  Commercial Manager Kilroy

  "Vi upplever att programmet är enkelt att ta till sig med bra design och flöde som supportar utvecklingen. Informationen varvas med historier, statistik och praktiska övningar som följer en tydlig struktur. Gillar även idén med att skicka hälsningar till sig själv samt hemuppgifterna som skapar möjligheter till förändringar i vardagen.“

 • Anna Sylwander

  VD A&R Business Consultants

  ”Jag är 40 år och VD för ett Presales företag. Stress är något jag tror alla upplever under perioder av sitt liv på jobbet, men att dessutom hantera allt annat i sitt livspussel kan ibland bli lite övermäktigt även för mig som 4 barns mor. Bara 20 - 30 minuter i stressprogrammet känns för mig som att komma tillbaka från en minisemester, jag får ny energi och kan snabbare fokusera på allt som skall göras utan spänningar i nacken. Dessutom blir jag på riktigt gott humör både på jobbet och på hemmaplan. Tack Papilly för ett verktyg mot stress som faktiskt fungerar!”