Översikt Stressprogrammet

Papillys stressprogram är helt forskningsbaserat och framtaget för att förebygga stress och ohälsa. Den interaktiva lösningen är unik. Steg för steg skapas mer balans och ökad förmåga att hantera livets alla utmaningar – både på och utanför arbetet.

Läs mer om stress För arbetsgivare
Stressprogrammet Ipad

Forskningsbaserat

Stressprogrammet är utvecklat av ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och bygger på klinisk erfarenhet och den samlade forskningen om stressbehandling. Forskarna har valt ut de metoder som visat sig ge bäst resultat. Programmet bygger främst på ACT – den senaste utvecklingen inom kognitiv beteendeterapi. Papillys Stressprogram är en smart, effektiv och lättillgänglig väg till hållbar förändring.

Mer om forskningen

Integritet och säkerhet

Dina personliga uppgifter är alltid helt skyddade. Informationen krypteras på samma sätt som i till exempel internetbanker och det finns inte möjlighet för någon annan att se vad du har svarat eller skrivit in i programmet. Detta gäller självklart även om du fått tillgång till tjänsten via din arbetsgivare. Den statistik som arbetsgivaren kan ta del av är alltid avidentifierad samt sammanslagen på en gruppnivå om minst 5 personer. Vi lämnar inte ut personlig information om dig till någon.

Kom igång

Gör stresstestet

Gör vårt vetenskapliga stresstest. På två minuter vet du.

Gör stresstestet nu