Just nu: vi kommer till din arbetsplats – gratis!

Stress är en realitet på alla arbetsplatser idag och som arbetsgivare har man ett stort ansvar att agera för att förebygga stress hos sina medarbetare. Men hur ska det gå till?
Vad är stress egentligen? Vad händer i kroppen och hjärnan vid stress? Och vad säger forskningen om hur vi kan förebygga stress och minska risken för psykisk ohälsa?

Just nu kan du boka vår populära och intressanta föreläsning om stress alldeles gratis. Vi kommer ut till ditt företag och berättar om stress och vad vi alla kan göra, både som arbetsgivare och arbetstagare, för att minska stressen och öka välmåendet. Vi berättar om senaste forskningen och vi kommer med konkreta och handfasta tips. Vi visar också hur Papillys forskningsbaserade program kan användas för att minska stressen och öka välmåendet – både på och utanför jobbet.

Föreläsningen anpassas efter målgruppen och passar både små och stora företag, alla anställda eller en avdelning, eller kanske hela ledningsgruppen.
Vi lovar en intressant och givande stund som ni kan ha mycket nytta av. Enda kravet är att ni är minst 20 personer och att vi får 1 timme till förfogande.

Boka genom att fylla i kontaktformuläret.

Anmäl ditt företag